May 17, 2018

Poster Session 09:00  -  19:00 Poster Session Foyer

Poster Session

_Pentru a inscrie o lucrare la sesiunea poster, este necesar sa trimiteti un fisier (doc, docx, pdf) care sa contina obligatoriu rezumatul lucrarii in limba Romana si Engleza.

_Rezumatele se vor incadra in 10-15 de randuri (cca. 150 cuvinte), font de 12pt si se vor structura in felul urmator: Introducere, Scop/Obiective, Material si Metoda, Rezultate/Discutii, Concluzii.

_Va recomandam sa cititi si sa tineti cont de regulile de redactare de mai jos.

_Prezentarea posterelor va avea loc in cadrul sesiunilor de postere (program detaliat pe www.sser.ro/congres). Rugam participantii sa-si plaseze posterul in data de 17 mai 2017 in sectiunea dedicata posterelor din incinta congresului.

_Posterul se va realiza in format A1 (594x841mm) iar continutul va fi in limba Romana/ Engleza prezentarea fiind de 5 minute in limba Romana/ Engleza.

_Rezumatele posterelor se trimit la andreea@sser.ro pana la data de 31 martie 2018.

_Autorii selectati in vederea participarii la sesiunea de postere vor fi anuntati pana la data de 15 aprilie 2018.

_Comisia de Examinare va fi alcatuita din 3 personalitati invitate la congres.

Reguli de redactare a rezumatului

Se vor folosi programe comune de procesare a textului (Microsoft Word, OpenOffice.org Writer) si se vor salva fisierele in format doc, docx sau pdf.
Paginile: A4 (29,7×21 cm), margini de 2,5 cm
Font: Times New Roman
Spatiere la un rand (single line spacing)
Titlul: Centrat, ingrosat (bold), font de 12, toate literele majuscule
Numele autorilor: centrat, bold, font de 11, in ordine: nume de familie, initiala numelui mijlociu, prenume; FARA titluri academice Fiecare nume se va numerota (in superscript) si se va trece la final titlul fiecaruia si institutia pe care o reprezinta. Se va sublinia numele autorului ce va sustine prezentarea.
Titlurile autorilor si co-autorilor, cat si institutia reprezentata de acestia, se vor trece pe randul imediat urmator, centrat, cu font de 10, neingrosat
Textul lucrarii se va scrie cu font de 12. Numele in limba latina (daca este cazul) vor fi scrise inclinat (italic).
Bibliografie: font de 12, numele autorilor cu majuscule, in ordine alfabetica; titlurile lucrarilor sau cartilor citate se vor trece cu font italic
Se va lasa un rand liber intre elementele de structura (titlurile autorilor, textul lucrarii, textul rezumatului si bibliografie)

Session Category :  Poster Session